Om ADVACO

ADVACO er specialister i at planlægge og styre forretningsdrevne ERP projekter succesfuldt i mål. Vi er en uafhængig konsulentvirksomhed, der brænder for at hjælpe førende private og offentlige virksomheder med at spare tid, holde budgetter, nå deadlines og opnå bedre bundlinje og forretningssucces gennem optimal ERP styring.

 

ADVACOs erfarne ERP konsulenter sikrer succes, fremdrift og fokus på forretningsværdi i alle faser af dit ERP projekt. Vi er specialister i  projektledelse og programledelse af forretningsdrevne IT projekter. Vores medarbejdere er blandt landets dygtigste seniorrådgivere og projektledere, som er dedikeret til at levere succesfulde resultater for ambitiøse kunder som eksempelvis Post Danmark, BaneDanmark, Københavns Energi, Danisco og Danske Bank.

 

ADVACO tilbyder:

  • ERP rådgivning.
  • ERP programledelse.
  • ERP projektledelse.

ADVACO tror på en helhedsorienteret tilgang til forretningsudvikling gennem udnyttelse af mulighederne i et ERP system. Vi tilbyder skræddersyet ERP rådgivning, ERP programledelse og ERP projektledelse. Ofte forankret i topledelsen. Vi søger langvarige, tætte og fortrolige partnerskaber med vore kunder.

 

Du får altid en fast programleder eller projektleder, men vi tilstræber samtidig rotation hos  konsulenterne, da vi mener, at det netop er ved at komme som et friskt pust udefra, at vi bidrager med høj værdi og uvildighed. Rotation af konsulenten sker selvfølgelig kun, hvis du som kunde, ser værdi i det. I praksis betyder det, at samme konsulent som målsætning maksimalt er 18 måneder hos den samme kunde i ét forløb.

 

ADVACO anbefaler at indlede et nyt samarbejde med overordnet ERP rådgivning. Her arbejder vi blandt andet med cost/benefit analyse af ERP projektet og udarbejdelse af business cases. Med afsæt i  business casen skaber vores erfarne konsulenter gennemsigtighed, overblik og struktur over de økonomiske og menneskelige ressourcer, som projektet kræver. På den måde øger vi jeres indtjening, afkorter projektforløbet og belaster virksomhedens medarbejdere mindst muligt.

 


Advaco ApS - Sommervej 10, st. - 2920 Charlottenlund - CVR: 31070082